FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Zlatan: ‘Guidetti is onze joker’

Feyenoord-spits John Guidetti maakte afgelopen week zijn debuut voor de nationale ploeg van Zweden, dat was genoeg om indruk te maken. Sterspeler Zlatan Ibrahimovic verwacht de jongeling op het EK.

Na afloop van de met 1-3 gewonnen interland tegen Kroatië liet Ibrahimovic merken tevreden te zijn over Guidetti, ondanks het feit dat de van Manchester City gehuurde spits niet scoorde. “Hij heeft het goed gedaan, het was zijn eerste wedstrijd. Als hij dan ook nog gescoord had, was het te goed geweest”, zei Ibrahimovic tegenover Aftonbladet.

De spits van AC Milan verwacht de komende maanden nog veel te horen van Guidetti, die dit seizoen al achttien keer scoorde in zestien competitieduels. “Hij zal erbij zijn op het EK. Hij is een opwindende speler. Iedere ploeg heeft een jonge, kleine joker. Hij is onze joker”, aldus Ibrahimovic.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *