FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti en Elm in de belangstelling van Rubin Kazan

Rubin Kazan heeft verscheidene Zweedse spelers op het oog, zo meldt Aftonbladet. De Russische club zou volgens het Zweedse medium geïnteresseerd zijn in John Guidetti, Rasmus Elm en Kim Källström.

Guidetti wordt dit seizoen door Manchester City uitgeleend aan Feyenoord. De negentienjarige aanvaller presteert zeer goed bij de club uit Rotterdam-Zuid en was in zestien duels al achttien keer trefzeker. The Citizens besloten daarom dat Guidetti na dit seizoen weer terug zal keren naar Engeland.

Rasmus Elm maakte in 2009 de overstap van het Zweedse Kalmar FF naar AZ. Bij de Alkmaarse club scoorde hij dit seizoen al negen keer in 22 wedstrijden. De 23-jarige voetballer heeft nog een contract tot medio 2013 en gaf eerder al aan pas na dit seizoen te willen praten over een eventuele transfer.

Kim Källström ligt momenteel onder contract bij Olympique Lyon. De 29-jarige middenvelder is sinds 2006 actief bij de Franse grootmacht. In zijn tijd bij Lyon won hij onder meer twee landstitels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *