FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Schaken: ‘We hebben wat goed te maken tegen Groningen’

Feyenoord-aanvaller Ruben Schaken denkt dat zijn ploeg het zondag niet makkelijk gaat krijgen tegen FC Groningen. Eerder dit seizoen gingen de Rotterdammers op bezoek bij De Trots van het Noorden met 6-0 onderuit, zo weet ook Schaken nog.

“We hebben wat goed te maken”, vertelde Schaken op het digitale thuis van zijn club. “Ik verwacht een lastige wedstrijd. We spelen thuis en hebben de supporters achter ons, dus we moeten in ieder geval gaan voor de winst. Dat zullen we ook doen.”

“We hebben moeite om het spel te maken, dat heb je in de voorgaande wedstrijden kunnen zien. Nu is het tijd om daarin stappen te gaan maken. We moeten het spel gaan maken met elkaar en proberen winnen, ongeacht wat er in het verleden gebeurd is.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *