FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Fans bedenken ludieke actie voor John Guidetti

De supporters van Feyenoord hebben een ludieke actie bedacht voor John Guidetti. Om te voorkomen dat de aanvaller nog eens zijn shirt uittrekt na een doelpunt, doen de supporters dat voor hem.

Zodra de huurling van Manchester City scoort, gaan de Rotterdamse fans hun shirt uittrekken. Zij tonen dan hun naakte torso en dat moet de Zweed ervan weerhouden om hetzelfde te doen. Na de wedstrijd tegen FC Groningen, die zondag met 1-0 gewonnen werd, liet Guidetti weten het een goede actie te vinden. “Een prima initatief”, grijnsde de aanvaller.

Zondag hoefden de supporters hun shirt nog niet uit te trekken. De Stadionclub won weliswaar wel, maar Guidetti maakte geen treffer. Twee weken geleden had Guidetti al een gele kaart op zak en trok hij zijn shirt uit, nadat hij uit een strafschop een treffer maakte. Dat kwam hem op zijn tweede gele kaart en dus rode kaart te staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *