FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Koeman ziet groei bij Feyenoord

Feyenoord-trainer Ronald Koeman was na afloop van de moeizame 1-0 zege op FC Groningen niet eens zo te spreken over het spel van zijn ploeg. Toch weet de coach dat de Rotterdammers flinke stappen maken.

“In de laatste fase oogden we slordig en soms ook onzeker. Maar dat we ook zonder groots te voetballen de overwinning als team over de streep weten trekken, geeft aan dat Feyenoord volwassener wordt. Deze duels zijn heel bepalend’, beseft Koeman tegenover Voetbal International.

Direct na rust zag de oefenmeester wel een goed Feyenoord. “De tweede goal hadden we in die fase moeten maken, het moeten uitspelen. Buiten één kans van Leandro Bacuna heeft FC Groningen aanvallend niets gebracht”, stelt Koeman, die gretig vooruit blikt. “We vervolgen de weg naar boven.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *