FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Ronald Koeman ontevreden over Bakkal en Leerdam’

Ronald Koeman doet het dit jaar boven verwachting bij Feyenoord. Na de winst op FC Groningen afgelopen weekeinde heeft zijn ploeg het aantal punten van vorig jaar geëvenaard.

De oefenmeester haalt in het AD nogmaals aan hoe belangrijk Karim El Ahmadi is. “Karim heeft rust in zijn spel en zet op de juiste momenten druk naar voren. Hij gaat de duels aan, dat ziet hij goed. Wij zijn heel blij dat hij voorlopig nog voor Feyenoord speelt. Samen met Clasie is hij heel belangrijk voor dit elftal. Clasie is niet alleen controlerend belangrijk, maar zondag ook als doelpuntenmaker.”

Over Otman Bakkel en Kelvin Leerdam is Koeman minder lovend. Leerdam is al weken te gemakkelijk tijdens de wedstrijden volgens Koeman, die zijn verdediger ook vroegtijdig naar de kant haalde tegen Groningen. Bakkal zit ook niet in zijn beste periode bij Feyenoord: “Ook Otman Bakkal kan beter en moet beter” besluit Koeman.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *