FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

El Ahmadi en Clasie zijn erg belangrijk voor Feyenoord

Met nog tien duels te spelen staat de teller bij Feyenoord dit seizoen op 44 punten, het aantal waarmee het de vorige jaargang eindigde. Trainer Ronald Koeman is echter niet alleen maar tevreden.

“Dat wij nu al net zoveel punten hebben als vorig seizoen, zegt wel iets over het huidige Feyenoord”, zegt Koeman tegenover het Algemeen Dagblad. “Maar ik kijk niet alleen naar de punten. Ik vind eigenlijk dat we er nog te weinig hebben. Ik vond dat wij tegen FC Groningen volwassenheid toonden. Als de 2-0 niet valt, moet je gewoon het resultaat over de streep trekken. Dat hebben wij gedaan.”

Koeman liet merken blij te zijn met de aanwezigheid van Karim El Ahmadi, die even afwezig was door de Afrika Cup. “Karim heeft rust in zijn spel en zet op de juiste momenten druk naar voren. Hij gaat de duels aan, dat ziet hij goed. Wij zijn heel blij dat hij voorlopig nog voor Feyenoord speelt. Samen met Clasie is hij heel belangrijk voor dit elftal. Clasie is niet alleen controlerend belangrijk, maar zondag ook als doelpuntenmaker.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *