FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti: ‘Nog niet gesproken met City over toekomst’

De toekomst van John Guidetti is nog niet duidelijk. De spits maakt indruk bij Feyenoord, maar is officieel eigendom van Manchester City. De Zweed wil alleen terugkeren naar Engeland als hij een kans krijgt in het elftal van trainer Roberto Mancini.

“Ik heb nog niet gesproken met Manchester City over mijn toekomst”, zei Guidetti tegen de Italiaanse website FCInterNews. “Het is heel simpel: ik wil spelen en en als Manchester City me als vierde of vijfde optie ziet, ga ik liever naar een club waar ik wel aan spelen toe kom. Welke competitie is dan niet belangrijk, wat telt voor mij is dat ik speel. Het zou pijnlijk zijn als ik naar een club ga waar ik op de bank zit, in plaats van te blijven bij een club waar ik altijd speel, zoals Feyenoord.”

De negentienjarige Guidetti heeft over belangstelling niet te klagen, dat weet hij zelf ook. “Ik weet dat veel grote clubs geïnteresseerd zijn, maar ik heb nog geen contact gehad met Internazionale of een andere club. Inter is een mooie club, dat al veel heeft gewonnen. Elke voetballer droomt zonder twijfel over spelen in een dergelijk team. Momenteel ziet het er niet goed uit daar, maar ik weet zeker dat ze snel zullen terugkeren aan de top van Italië.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *