FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Geduld Koeman met Cisse raakt op

Feyenoord hoopt zondag tegen FC Utrecht eindelijk weer te kunnen beschikken over Cissé. Volgens trainer Ronald Koeman is moet er snel een einde komen aan de blessuregevoeligheid van de Ivoriaan, want het geduld van de trainer met de aanvaller begint op te raken.

Cissé is bezig aan zijn derde seizoen bij Feyenoord en kwam tot nu toe pas 39 competitiewedstrijden, waarin hij zeven keer scoorden. De Ivoriaan miste het volledige vorige seizoen door een gecompliceerde teenblessure. Dit seizoen kampte hij met verschillende blessures, waaronder een enkelkwetsuur.

‘Als je kijkt naar zijn blessuregevoeligheid beginnen de twijfels wel toe te slaan’, zegt trainer Ronald Koeman. ‘Cisse is nogal blessuregevoelig en mist daardoor veel wedstrijden. Dat is niet goed voor hem en niet goed voor Feyenoord. Hij is nu op weg terug. Ik hoop dat hij er tegen FC Utrecht, of een week later, weer bij is en dat hij dan in ieder geval tot het einde van het seizoen blessure vrij is. Dat zou mooi zijn, want we zitten niet zo dik in onze aanvallers’, aldus Koeman in de VI.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *