FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

VVV blijft hopen op clubloze Luigi Bruins

VVV-Venlo heeft Luigi Bruins nog niet uit het hoofd gezet. De middenvelder zag geen heil in het aanbod om mee te trainen.

Op initiatief van trainer Ton Lokhoff gaat algemeen directeur Hans Soentjens bekijken wat er mogelijk is. Lokhoff, die bij Red Bull Salzburg al met Bruins werkte, zou de voetballer graag aan zijn selectie toe willen voegen.

VVV moet rap zijn, daar de deadline voor het aantrekken van clubloze voetballers komende vrijdag verloopt. Volgens De Telegraaf zitten club en speler donderdag met elkaar om de tafel om te bekijken of een samenwerking haalbaar is. Soentjens gaf eerder nog aan geen budget meer te hebben voor versterkingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *