FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Van Persie kan 13,5 miljoen euro gaan verdienen’

De interesse van Manchester City in Robin van Persie lijkt toch echt serieus. Nadat trainer Roberto Mancini zich eerder vandaag lyrisch uitte over de Nederlandse aanvaller, waren Engelse media er als de kippen bij om het jaarsalaris dat voor Van Persie klaarligt in Manchester bekend te maken. Het zou om een enorm miljoenensalaris gaan.

De tabloids melden dat Van Persie, wiens contract bij Arsenal in 2013 afloopt, na een eventuele overstap een weeksalaris van 220.000 Engelse pond kan opstrijken. Dat is omgerekend iets meer dan 260.000 euro. De voetballer moet dan wel een contract voor vier jaar ondertekenen. Per jaar zou hij dan uitkomen op een salaris van 13,5 miljoen euro.

Van Persie verdient nu 87.000 euro per week bij Arsenal. Mocht hij zijn contract in Londen willen openbreken en verlengen dan kan hij een bonus van vijf miljoen euro en een weeksalaris van 180.000 euro per week tegemoet zien. Van Persie staat voor een lastige keuze.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *