FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Leroy Fer voelt zich weer welkom bij Feyenoord

Leroy Fer maakte aan het begin van het lopende seizoen de overstap van Feyenoord naar FC Twente. De transfer viel niet in goede aard bij de achterban van de Rotterdammers. Zo werd de middenvelder menigmaal uitgescholden op zijn twitteraccount. Fer voelt zich eindelijk, na alle commotie, weer welkom bij zijn jeugdliefde.

De middenvelder van Twente zat vorige maand op de tribune tijdens de wedstrijd Feyenoord-Vitesse en sprak daar met enkele supporters. “Ik zat achter een groep fanatieke fans en die vonden het alleen maar mooi dat ik aanwezig was. Daar ben ik blij om, want ik kom graag bij mijn oude club.”

Onlang bezocht de jeugdinternational een training van zijn voormalige club. Hij praatte wat bij met enkele spelers en deelde handtekeningen uit aan supporters. Ferovic lijkt weer welkom te zijn in Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *