FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Darley keert niet meer terug bij Feyenoord’

Darley Ramos Torres, beter bekend als Darley, zal niet meer in het shirt van Feyenoord te bewonderen zijn. De doelman verblijft momenteel in Brazilië om te revalideren van een heupblessure en de verwachting is dat hij niet meer zal terugkeren in Rotterdam.

In 2005 voegde Darley zich bij de jeugdopleiding van Atlético Mineiro, waar hij een transfer in de wacht wist te slepen naar Feyenoord. Bij de club uit Rotterdam heeft hij een aflopend contract en de Braziliaanse doelman zal geen nieuw contract gaan krijgen. In totaal speelde hij vijf wedstrijden voor de Stadionclub.

Darley maakte in 2008 de overstap naar Feyenoord, waar hij achter Henk Timmer en Sherif Ekramy derde doelman werd. In augustus van 2009 maakte hij zijn debuut tegen NEC, waar hij in de ploeg kwam voor de geblesseerde Rob van Dijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *