FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman nog niet tevreden met vijfde plaats

Hoewel Feyenoord op schema ligt voor de doelstelling, een vijfde plaats en direct Europees voetbal, is Ronald Koeman niet zomaar tevreden. De trainer van de Stadionclub vindt de doelstelling halen niet bij voorbaat genoeg: “Er zit meer in.”

Sneeuwvlokje vervolgt: “Ik vind dat we de lat hoog moeten blijven leggen, dat heb ik ook tegen de spelers gezegd. We hebben gewoon te weinig punten gepakt. Vaak hebben we na een duel teleurgesteld in de kleedkamer gezeten.”

“Dat is ondanks de tevredenheid over waar we zijn en waar we vandaan komen met deze club. Maar tevredenheid leidt tot stilstand. Alles zit dit jaar zo dichtbij elkaar, niemand is beter dan een ander.”

Wie als rechtachter tijdens het duel met FC Utrecht aankomend weekeinde zal starten is nog onduidelijk. De trainer gaf aan pas op zaterdag te willen beslissen welke speler als rechtsback start. Die keuze zal vallen op Kelvin Leerdam of Kamohelo Mokotjo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *