FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Luigi Bruins speelt de rest van het seizoen voor Excelsior

Luigi Bruins maakt het seizoen af bij zijn oude club Excelsior. De clubloze middenvelder had nog tot vanavond om een club te vinden, vanavond sluit namelijk de ‘transfermarkt’ voor spelers zonder club.

Eerder deze week sprak Bruins ook al met VVV Venlo maar de voormalig jeugdinternational kiest voor een terugkeer naar zijn oude club. De inmiddels 25-jarige Bruins maakte ook zijn debuut in het betaald voetbal voor Excelsior. Een overstap naar Feyenoord was logisch. Na vier jaar in Rotterdam-Zuid kon Bruins echter niet volledig overtuigen.

Afgelopen zomer werd de aflopende verbintenis van Bruins niet verlengd. Er was veel interesse uit het het Midden-Oosten en Oost-Europa. Dat zag Bruins niet zitten. In oktober sloot Bruins aan bij Red Bull Salzburg maar daar vertrok hij al weer na ruim een maand. Nu hoopt Bruins degradatie met Excelsior te voorkomen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *