FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Dirk Kuyt nog niet terug naar Feyenoord

Wat zou er mooier zijn voor de Feyenoord-fans dan een terugkeer van Dirk Kuijt op het oude nest. De international zou in De Kuip dan John Guidetti moeten opvolgen die terugkeert naar Manchester City. Martin van Geel verwacht dat het niet zo ver komt.

“Kuyt past als geen ander bij Feyenoord”, aldus technisch directeur Martin van Geel tegen RTV Rijnmond. “Maar ik denk niet dat dat realistisch is. Er worden dusdanige bedragen betaald in Engeland, ook bij Lierpool, dat dat onhaalbaar zal zijn.”

“Hij is natuurlijk altijd welkom”, zo vervolgde Van Geel zijn verhaal aan RTV Rijnmond. “Ik denk dat Dirk absoluut in zijn hoofd heeft om terug te keren bij Feyenoord. Maar een transfer nu al zal waarschijnlijk te vroeg zijn.” De 31-jarige Kuijt heeft bij Liverpool een contract tot de zomer van 2012 en heeft altijd aangegeven graag zijn loopbaan bij Feyenoord te willen afsluiten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *