FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘We mogen blij zijn met een punt’

Feyenoord heeft vanmiddag met 1-1 gelijkgespeeld tegen FC Utrecht. De Rotterdammers kwamen snel op voorsprong en hadden controle over de wedstrijd, maar de Domstedelingen groeiden in de wedstrijd en kregen na de gelijkmaker zelfs kansen op meer.

“Op basis van het laatste half uur mogen we blij zijn met een punt. In de fases daarvoor waren onze aanvallers minder dominant dan in de afgelopen duels, maar ook dan moet je zo’n wedstrijd beslissen. We hebben het nagelaten om het duel op slot te gooien”, zegt Koeman op de website van Feyenoord.

Koeman vindt dat zijn ploeg de slotfase slecht uitspeelde. “Wij speelden alleen maar lange ballen, terwijl er totaal geen aansluiting was vanaf het middenveld. We hebben nog moeite om wedstrijden te lezen en ik denk dat we op basis daarvan gelijk hebben gespeeld.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *