FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord langer door met talentvolle verdediger

Jordy van Deelen staat ook de komende twee seizoenen onder contract bij Feyenoord. De achttienjarige verdediger heeft een principeakkoord bereikt over een contract voor twee jaar, met een optie voor nog een extra jaar.

Van Deelen genoot zijn jeugdopleiding bij Feyenoord en maakt sinds de winterstop op huurbasis deel uit van de selectie van Excelsior. De rechtsback zet op korte termijn zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis.

Van Deelen maakt het seizoen af bij Excelsior en keert dan terug naar De Kuip. De jeugdinternational kwam twee keer in actie voor de Kralingers. Afgelopen weekend tegen SC Heerenveen begon hij in de basis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *