FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman vond Guidetti niet scherp ogen

Feyenoord speelde zondagmiddag in eigen huis met 1-1 gelijk tegen FC Utrecht. John Guidetti, de sterspeler van de Rotterdamse ploeg, wist geen doelpunt te maken. Trainer Ronald Koeman maakt zich geen zorgen over de Zweedse spits.

“Het gaat te ver om te zeggen dat hij in een vormcrisis verkeert”, meldde de oefenmeester aan RTV Rijnmond. “Ik vond hem niet scherp en fris ogen, dat kan een keer. Alle aanvallers hadden het vandaag moeilijk. Ondanks dat hebben we toch drie à vier goede kansen gehad.”

Volgende week gaat de ploeg op bezoek bij FC Twente. In Enschede moet de stadionclub het stellen zonder Otman Bakkal. “Dat is een aderlating, hij is een belangrijke pion op het middenveld,” aldus Koeman, die over middenvelder Ricky van Haaren niet zo lovend was. “Hij liet twee keer zijn man lopen, dat kan niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *