FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jordy Clasie op lijstje van Bert van Marwijk

Op dit moment maakt de jonge Jordy Clasie een razendsnelle ontwikkeling door bij zijn club Feyenoord. Clasie staat momenteel zelfs al op het lijstje van Bert van Marwijk, bondscoach van het Nederlands Elftal. De twintigjarige middenvelder denkt zelf alleen nog niet aan een eventuele deelname van het aankomende EK.

Clasie zegt dat hij het super vond om te horen dat hij op de lijst staat bij Van Marwijk, maar hij vindt het nog niet realistisch. Eerst wil hij aan Feyenoord laten zien wat zijn kwaliteiten zijn. Afgelopen seizoen speelde Clasie nog bij Excelsior, dit seizoen is hij al van grote waarde bij Feyenoord.

Jordy Clasie hoopt dat hij zich dit seizoen samen met zijn club Feyenoord kan plaatsen in de Europa League.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *