FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Toptalent van Feyenoord stopt per direct met voetballen

Jordy Toorenburg heeft per direct afscheid genomen van de voetballerij. Feyenoord treurt om het onverwachtse vertrek van de talentvolle voetballer.

Als reden voor zijn afscheid, liet Toorenburg weten dat hij de voetbalwereld nu al helemaal zat is. “Wij hebben er alles aan gedaan Jordy binnenboord te houden, maar hijwilde niet meer. Hij is totaal afgeknapt op de voetballerij, zag het niet meer zitten”, laat technisch directeur Martin van Geel weten aan Voetbal International. “Dit is zonde, voor alle partijen.”

Feyenoord plukte Toorenburg in 2010 voor 55.000 euro weg bij ADO Den Haag. “Jordy was een groot talent en Feyenoord heeft best veel geld voor hem betaald, maar soms gebeurt zoiets. Ik hoop dat Jordy een beetje tot zichzelf komt”, gaat Van Geel verder.

“Als hij ooit besluit weer ergens te gaan voetballen, zal Feyenoord niet moeilijk doen. Wel gaan we dan met de betreffende club praten over – bijvoorbeeld – een percentage bij doorverkoop, maar dat is van latere zorg. Uiteindelijk blijft het gewoon ontzettend jammer dat zo’n speler niet tot wasdom komt in De Kuip.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *