FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

El Ahmadi wil contract bij Feyenoord uitdienen

Karim El Ahmadi denkt voorlopig niet aan een vertrek bij Feyenoord. De middenvelder heeft nog een contract tot medio 2013 in Rotterdam en verwacht vooralsnog geen verandering van dat feit.

“Over mijn toekomst wil ik niet te veel zeggen”, reageert El Ahmadi in NUsport. “Mijn contract hier loopt af in 2013. Als het aan mij ligt, dien ik dat gewoon uit. Al weet je nooit wat voor clubs zich voor me zullen melden. Eén ding staat vast: ik verlaat Feyenoord alleen voor iets heel moois.” Met deze woorden lijkt de in Enschede geboren Marokkaan de plannen van technisch directeur Martin van Geel te onderstrepen.

Van Geel wil namelijk dat El Ahmadi ook komend seizoen bij Feyenoord speelt, om hem daarna gratis te laten gaan. Het Feyenoord-hoofdstuk van de voormalig speler van FC Twente leek al eerder voorbij, maar onder trainer Ronald Koeman heeft hij zijn plek gevonden op het middenveld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *