FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord wil door met doelmannen

Feyenoord hoopt het contract van doelman Erwin Mulder open te breken en te verlengen. Dit heeft technisch directeur Martin van Geel aan RTV Rijnmond laten weten. Naast de sluitpost willen de Rotterdammers ook door met reservegoalie Ronald Graafland.

Mulder heeft bij Feyenoord nog een contract tot medio 2013, maar de club is tevreden over de ontwikkeling en gaat hem een nieuw contract aanbieden. “Keepen is een ervaringsvak. Er zijn maar weinig keepers die al op jonge leeftijd op het allerhoogste niveau actief zijn. Erwin Mulder moet nog doorgroeien en kan dat hier een vervolg geven”, aldus Van Geel.

Graafland is momenteel derde doelman en doet het volgens Van Geel naar behoren. “Hij komt uit Capelle, hij kent de club en is een sfeermaker. Bovendien heeft hij ook de benodigde kwaliteiten als we een beroep op hem moeten doen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *