FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

John Guidetti uitgeroepen tot populairste speler van eredvisie

John Guidetti is uitgeroepen tot de populairste speler van de eredivisie. De Zweedse aanvaller van Feyenoord dankt deze eretitel aan de spaarders van de pop-up spelers van PLUS. Van de ruim tachtigduizend verzamelaars van de voetbalplaatjes die hun stem uitbrachten, koos het grootste gedeelte voor Guidetti. Dit werd woensdag bekendgemaakt tijdens een grootschalige ruilmiddag in De Kuip, waar drieduizend kinderen hun album compleet probeerden te maken.

Trekpleisters tijdens het verzamelfestijn – tegelijkertijd vonden in zestien andere eredivisie-stadions vergelijkbare evenementen plaats – waren Sekou Cissé en Guyon Fernandez. De twee aanvallers van Feyenoord signeerden de ene na de andere pop-up speler en gingen met de kinderen op de foto. Van de Feyenoord-selectie waren ook grote pop-up spelers gemaakt, welke onder de aanwezige kinderen werden verloot. In totaal zijn er ruim vijftig miljoen voetbalplaatjes in omloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

John Guidetti uitgeroepen tot populairste speler van eredvisie

John Guidetti is uitgeroepen tot de populairste speler van de eredivisie. De Zweedse aanvaller van Feyenoord dankt deze eretitel aan de spaarders van de pop-up spelers van PLUS. Van de ruim tachtigduizend verzamelaars van de voetbalplaatjes die hun stem uitbrachten, koos het grootste gedeelte voor Guidetti. Dit werd woensdag bekendgemaakt tijdens een grootschalige ruilmiddag in De Kuip, waar drieduizend kinderen hun album compleet probeerden te maken.

Trekpleisters tijdens het verzamelfestijn – tegelijkertijd vonden in zestien andere eredivisie-stadions vergelijkbare evenementen plaats – waren Sekou Cissé en Guyon Fernandez. De twee aanvallers van Feyenoord signeerden de ene na de andere pop-up speler en gingen met de kinderen op de foto. Van de Feyenoord-selectie waren ook grote pop-up spelers gemaakt, welke onder de aanwezige kinderen werden verloot. In totaal zijn er ruim vijftig miljoen voetbalplaatjes in omloop.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *