FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Stefan de Vrij: ‘Ik ga geen ruzie maken om basisplaats’

Stefan de Vrij heeft het niet makkelijk bij Feyenoord. De verdediger van de Rotterdammers is al even teruggekeerd van een blessure, maar kan nog niet rekenen op een basisplaats.

“Toen Leerdam tegen PSV was geschorst, dacht ik dat ik de kans zou krijgen als rechtsback. Voor de wedstrijd kwam de trainer naar me toe om te vertellen dat hij koos voor (Kamohelo, red.) Mokotjo. Die vond hij meer geschikt om tegen Mertens te spelen.”

“Dat was wel het moment waarop ik even brak. Ik vind dat ik heel goed tegen een type als Mertens uit de voeten kan, ik heb tenslotte ooit ook Suarez uit de wedstrijd gespeeld. Het deed echt pijn dat ik toen niet aan de beurt kwam. Ik moest al zo veel geduld hebben en dan komt er een kans en kiest de trainer weer voor een ander. Ik moest even slikken, maar heb snel de knop weer omgedraaid”, vertelt de rechtsback aan Voetbal International.

“Ik ben in elk geval geen type dat om de havenklap bij de trainer naar binnen loopt. In feite heeft Koeman het maar gemakkelijk met mij, ik ga geen ruzie maken. Ik vind natuurlijk dat ik hoor te spelen, maar ik begrijp dat Koeman het niet kan maken jongens te wisselen die goed presteren”, laat de Feyenoorder weten.

“Dus hou ik mijn mond en werk ik hard tijdens de trainingen. Als ik eerlijk ben, kan ik er ook wel iets positiefs in ontdekken: ik ben het levende bewijs dat Feyenoord de weg omhoog heeft ingeslagen. Er is weer concurrentie, niemand is zeker van zijn plek en daardoor wordt er scherper getraind dan ooit”, besluit De Vrij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *