FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord verlengt contract met Bart Schenkeveld

Feyenoord heeft zijn vertrouwen in Bart Schenkeveld getoond en heeft het contract van de verdediger, die door veel zware blessures slechts vijf wedstrijden heeft gespeeld voor het eerste van de Rotterdammers, verlengd.

De 20-jarige Schenkeveld had een aflopend contract. Op de officiele clubwebsite heeft Feyenoord gemeld dat Schenkeveld nu tot de zomer van 2013 in Rotterdam blijft.

Schenkeveld werd, nadat hij van zijn blessure af was, in de winter verhuurd aan Excelsior, bij wie al tijden veel jonge talenten van Feyenoord worden gestald. Schenkeveld kwam in zeven wedstrijden voor De Kralingers al tweemaal tot scoren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *