FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Martin van Geel toegetreden tot statutaire directie

Martin van Geel maakt sinds vandaag deel uit van de statutaire directie van Feyenoord. De statutaire directie bij de Stadionclub bestaat zodoende nu uit drie personen, te weten algemeen directeur Eric Gudde, commercieel directeur Mark Koevermans en technisch directeur Martin van Geel.

Martin van Geel werd bij zijn komst, in mei 2010, in eerste instantie titulair directeur. Hij doorliep zo dus dezelfde route als commercieel Mark Koevermans die ruim een jaar eerder in dienst trad en, eveneens na een ruime periode als titulair directeur, vorig jaar door de aandeelhouders tot statutair directielid werd benoemd.

Het verschil tussen een titulair directeur en een statutair directeur zit hem in de verdergaande bevoegdheden en een grotere verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid.

Martin van Geel: ‘Je zou het een promotie kunnen noemen. Het is in die zin prettig, omdat er waardering uit spreekt voor het werk dat ik doe. Gevoelsmatig verandert er voor mij echter niets. Ik heb namelijk vanaf dag één het gevoel terecht te zijn gekomen in een buitengewoon capabel en prettig managementteam, waar consistent beleid wordt gevoerd, waar besluiten altijd in gezamenlijkheid worden genomen en waar alles draait om het belang van de club en het gezamenlijke streven Feyenoord structureel terug te brengen naar de top. Kortom dit is best even een momentje maar nu gewoon weer met zijn allen aan de slag.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *