FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Sekou Cisse is materiaalman Feyenoord dankbaar

Sekou Cissé kwam zondag tien minuten voor het einde van de wedstrijd tegen FC Twente het veld in, vijf minuten later scoorde hij de 2-0 voor Feyenoord. Een lange sprint richting materiaalman Carlo de Leeuw volgde toen.

Het was een bevrijdende treffer voor Feyenoord, maar zeker ook voor de Afrikaan. Hij sloot een nieuwe periode van blessureleed af, weer. “Een heerlijk moment, voor mij persoonlijk maar ook voor de ploeg”, zei Cissé over zijn doelpunt in gesprek met het Algemeen Dagblad.

Na zijn treffer volgde een enorm lange sprint richting De Leeuw. “Door mijn blessure zat ik altijd maar alleen in de kleedkamer. Daar zat ik dan met Carlo. Toen ik voor de winterstop thuis tegen PSV scoorde, wilde ik hem al bedanken voor zijn steun. Maar ik kon hem toen niet vinden.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *