FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord moet Vilhena afstaan aan de KNVB

Tonny Trindade de Vilhena maakte afgelopen weekend indruk als basiskracht bij Feyenoord, zondag zal hij echter niet meespelen tegen De Graafschap. De KNVB heeft de jongeling opgeëist voor de EK-kwalificatie van Oranje onder 17.

De jeugdploeg van Nederland speelt op 22, 24 en 27 maart in eigen land drie wedstrijden in de eliteronde van het kwalificatietoernooi. Trindade de Vilhena, vorig jaar in hetzelfde team topscorer op het EK en de jongste voetballer op het WK onder 17, neemt het met Oranje op tegen Albanië, Ierland en Servië.

Feyenoord-trainer Ronald Koeman heeft er geen problemen mee dat hij de zeventienjarige Maassluizer moet afstaan, meldt De Telegraaf. De trainer van de Rotterdammers vindt dat de interlands met de nationale jeugdploeg ook goed zijn voor de ontwikkeling van de middenvelder, bovendien wil de technische staf geen roofbouw op hem plegen door hem op te vragen voor het duel met de club uit Doetinchem.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *