FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord biedt toptalenten contract aan

Feyenoord ziet toekomst in Tonny Trindade de Vilhena, Anass Achahbar en Terence Kongolo.Technisch directeur Martin van Geel geeft in het Algemeen Dagblad aan dat de Rotterdammers de contracten met het drietal wil opwaarderen.

Achahbar heeft nog een contract tot 2013, de andere twee spelers tot 2014. “We mochten deze spelers toen ze zestien werden maar drie seizoenen vastleggen,” geeft Van Geel als reden op voor de korte loopduur van de contracten.

Inmiddels traint het drietal vaak mee met het eerste elftal. De bestuurder hoopt zijn oogappels in De Kuip te houden. “We willen snel aan de slag om die periode te verlengen. Het zijn grote talenten. Daar willen we als club graag zo lang mogelijk van genieten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *