FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord neemt Tonny Trindade de Vilhena in bescherming

Tonny Trindade de Vilhena kreeg de afgelopen dagen vol waardering voor zijn optreden tegen FC Twente. Feyenoord nam de jongeling in bescherming, het wil het ‘grote talent’ rustig laten wennen aan de voetbalwereld.

Na afloop van de 0-2 overwinning op FC Twente kreeg Vilhena een verbod om met de aanwezige pers te praten. “Hij deed tijdens die middag al zoveel nieuwe indrukken op. En om dan na afloop voor een serie televisiecamera’s en schrijvende journalisten te verschijnen, dat leek ons niet het verstandigste”, zegt technisch directeur Martin van Geel tegenover het Algemeen Dagblad.

“Maar uiteraard mag hij straks na een andere wedstrijd een keer zijn zegje doen”, vervolgt Van Geel zijn verhaal. “Alleen in Enschede, zo direct na zijn debuut in het eerste, leek ons dat niet het juiste moment.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *