FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord toont interesse in Roland Alberg’

Feyenoord-trainer Ronald Koeman kan zich Excelsior-middenvelder Roland Alberg nog goed herinneren. ‘Toen ik bij AZ werkte, liet ik hem meetrainen in de voorbereiding,’ vertelt Koeman. ‘Samen met Ali Messaoud en Ben Rienstra, die nu bij Heracles Almelo speelt. Die jongens golden als de grootste talenten en daarin kon ik me wel vinden. Alberg was toen al balvast, met een uitstekende techniek. Hij laat nu bij Excelsior zien dat hij zich ontwikkelt, al denk ik dat hij nog wel even nodig heeft. Vooral fysiek moet hij nog wat sterker worden, maar het is duidelijk dat we hem wel een interessante speler vinden.’

Feyenoord technisch directeur Martin van Geel sluit zich aan bij de woorden van zijn trainer. ‘Ik kende Roland al wat langer doordat hij goed bevriend is met Ruud Vormer die ik bij Roda JC heb meegemaakt en volgend jaar naar Feyenoord komt. Ik vond Alberg altijd al een speler met veel potentie. Toen ik hoorde dat zijn contract niet werd verlengd bij AZ, heb ik hem aanbeloven bij Excelsior.’

‘Het doet me deugd dat hij zich nu zo sterk ontwikkelt. Het klopt dat wij op zoek zijn naar een aanvallende middenvelder en Roland is er een. Ik zeg niet dat hij kandidaat nummer een is, maar voor de toekomst houden we hem zeker in de gaten. Hij speelt niet voor niets bij de club waarmee we intensief samenwerken.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *