FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Fer: ‘Feyenoord grotere club, maar was toe aan FC Twente’

Leroy Fer maakte vorige zomer de overstap van Rotterdam naar Enschede. Hij liet zijn jeugdliefde Feyenoord achter om naar FC twente te gaan waar hij meer perspectief zag. Toch noemt hij Feyenoord nog altijd een ‘grote club’.

De middenvelder had in Enschede aanvankelijk een moeilijke tijd. Onder trainer Co Adriaanse speelde de middenvelder maar weinig, maar met de nieuwe trainer Steve McClaren aan het roer gaat het Fer allemaal een stukje beter af. En ondanks de dramatische afgelopen week is Fer nog heel strijdvaardig als het gaat om het behalen van de landstitel.

“We hebben een slechte week achter de rug, maar dat overkomt elke ploeg wel een keer”, zegt Fer tegen Voetbal International. “We moeten nog tegen AZ, Ajax en SC Heerenveen, er liggen nog volop kansen om toe te slaan.”

Fer blikt ook nog een keer terug op zijn veel besproken overstap van afgelopen zomer. “Feyenoord is een grotere club, maar hier was ik aan toe. Lekker rust, geen gedoe eromheen”, aldus de 22-jarige middenvelder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *