FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Geel: ‘Ik leg Kuyt liever vandaag dan morgen vast’

Martin van Geel, technisch directeur van Feyenoord, heeft aangegeven dat Dirk Kuyt meer dan welkom is in Rotterdam. Woensdag gaf de aanvaller van Liverpool nog aan dat hij zijn loopbaan in Engeland af wilde sluiten, maar Van Geel blijft hopen op de handtekening van de Katwijker.

“Ik begroet Kuyt het liefst vandaag nog bij Feyenoord, want hij past hier als geen ander. Hij is hier meer dan welkom. Maar ik denk niet dat het realistisch is om te denken dat hij komende zomer al terugkeert”, zegt de bestuurder in gesprek met NUsport.

Kuyts zaakwaarnemer Rob Jansen wil geen overhaaste beslissingen nemen. “We wachten eerst rustig af hoe de situatie van Dirk bij Liverpool zich ontwikkelt en wat er de komende tijd op hem afkomt. Pas daarna nemen we een beslissing over zijn toekomst.”

“Feyenoord weet dat Kuyt bij een terugkeer naar Nederland naar Feyenoord zal gaan. Maar wanneer? Daarover valt geen zinnig woord te zeggen”, aldus de belangenbehartiger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *