FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Feyenoord toont interesse in Lasse Schone’

NEC-speler Lasse Schöne staat op de shortlist van Martin van Geel als mogelijke aanwinsten voor het seizoen 2012/2013, zo staat gemeld in NUSport Magazine. Het contract van Schöne, die ook op de interesse van onder andere FC Twente en Schalke ’04 kan rekenen, loopt komende zomer af, waardoor hij transfervrij het pad naar De Kuip zou kunnen bewandelen.

Bij monde van Martin van Geel heeft Feyenoord enige tijd geleden al laten weten dat de prioriteiten liggen bij ‘de posities 9 en 10′. Nu het erop lijkt dat Bakkal komende zomer een buitenlands avontuur aan gaat, komt er een plekje vrij voor de aanvallende middenvelder van NEC.

Of ADO-speler Jens Toornstra ook ergens op een lijstje staat is niet bekend, maar als we de 22-jarige middenvelder mogen geloven, zou hij ‘geen nee’ zeggen tegen de stadionclub. ‘Van huis uit ben ik Feyenoorder, vroeger ging ik naar wedstrijden in De Kuip.’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *