FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Toornstra: ‘Ik ben een Feyenoorder’

Sinds vorig seizoen is Jens Toornstra een belangrijke schakel in het team van ADO Den Haag. De middenvelder is erg ijverig en denkt momenteel aan de overstap naar een andere club. Toornstra zegt dat hij van kleins af aan een zwak heeft voor Feyenoord en ziet de Rotterdamse club dan ook als een goede volgende stap is zijn voetbalcarrière.

Toornstra: ‘Tegen Feyenoord zeg ik zeker geen nee. Van huis uit ben ik Feyenoorder. Net als bij ADO is daar altijd veel sfeer in het stadion. Vroeger ging ik ook naar wedstrijden in De Kuip. Mijn eerste wedstrijd was Feyenoord tegen Ajax en die werd met 0-5 verloren. Nee, toen ben ik niet meteen Ajacied geworden.’

Op dit moment is de 22-jarige middenvelder bezig aan zijn derde seizoen bij ADO Den Haag. ADO heeft Toornstra in 2009 opgepikt bij de amateurclub van Alphense Boys.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *