FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Guidetti eist speeltijd bij City volgend seizoen

Eind van dit seizoen zal de Zweedse John Guidetti terugkeren naar zijn officiële werkgever, Manchester City. Guidetti is maar voor één seizoen gehuurd door Feyenoord. Guidetti vertelde vandaag dat hij bij Manchester City speeltijd eist en anders de Engelse club zal verlaten.

Guidetti’s letterlijke wooren waren: ‘Ik weet niet hoe City erover denkt, maar ik wil voetballen. Als dat bij City niet kan, dan moet ik ergens anders naartoe gaan. Als ik nummer 68 toegewezen krijg, dan is de kans klein dat ik speeltijd krijg.’

Guidetti wil dan kijken wat er eventueel voorbij komt. Als er een club voorbij komt die hem goed salaris wil betalen en hem nummer 9 of 10 wil geven, dan is zijn keuze snel gemaakt. Wel zegt Guidetti dat geld hem niet interesseerd, maar het in voetbal wel aangeeft hoe belangrijk je voor de club bent.

‘Ik zeg niet dat City dit of dat moet doen, misschien willen ze mij wel helemaal niet. Ze kunnen iedere speler in de wereld krijgen. Hun rijkdom is extreem. Misschien willen ze wel Robin van Persie of Lionel Messi. Die twee zijn skyscrapers terwijl ik op de grond sta. Dat besef ik ook wel’, zo eindigde Guidetti zijn verhaal tegen The Daily Mail.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *