FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘We moeten minimaal vierde worden’

Feyenoord speelt aankomend weekeinde het duel bij De Graafschap in de Eredivisie. Feyenoord moet winnen, wil de Rotterdamse club uitzicht houden op een plaats in de Europa League of zelfs meer. Voor Feyenoord was het gunstig dat de finale van de KNVB-beker tussen AZ en PSV zou eindigen, omdat beide clubs hoogstwaarschijnlijk in de top vier zullen eindigen, waardoor de EL-ticket voor plaats vier een plaatsje naar beneden schuift. De finale zal echter worden gespeeld door Heracles en PSV.

Feyenoord-trainer Ronald Koeman was niet blij, nadat hij hoorde dat niet AZ, maar Heracles naar de finale ging. “Daarom heb ik vanochtend ook met de groep besproken wat de consequenties voor ons zijn”, begon Koeman op het digitale huis van de Stadionclub.

“Wij mij moeten er vanuit gaan dat we minimaal vierde moeten eindigen, daar moeten we ons dus op richten.” Over De Graafschap zei hij het volgende: “De Graafschap kiest normaal gesproken voor een bepaalde tactiek waarin de ruimtes klein zijn.”

“Je moet situaties in het veld gaan herkennen, daar is ervaring en kwaliteit voor nodig. De Graafschap wil niet degraderen en denkt dat de speelwijze die ze nu hanteren de beste manier is om dat voor elkaar te krijgen. Wij moeten ervoor zorgen dat we dat afstraffen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *