FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Van Persie was bijna speler van Glasgow Rangers geweest

Als Ronald de Boer niet in de weg lag, had Robin van Persie voor Rangers gespeeld. Dat beweert huidig manager Alex McLeish althans. Hij was toen Van Persie nog bij Feyenoord speelde al de coach en was toen al onder de indruk van RVP.

De Rangers hadden echter net bijna twintig miljoen euro uitgegeven aan de komst van Ronald de Boer, Claudio Caniggia en Tore Andre Flo. “Van Persie zit inmiddels op een heel ander niveau. Iedereen erkent dat hij bij de besten van de wereld hoort”, vertelt McLeish tegen The Sun.

McLeish merkte de Nederlander tien jaar geleden voor het eerst op. De jonge Feyenoorder was nog maar achttien jaar toen de Rangers en Feyenoord elkaar tegenkwamen in de UEFA Cup. De Rotterdammers wonnen met 3-2 met een groot aandeel voor Pierre van Hooijdonk, maar McLeish liet zijn oog vallen op een jonge buitenspeler. “Ik zag toen dat hij een grote speler zou worden en vond het zeer jammer dat wij er net zoveel geld doorheen hadden gejaagd”, herinnert de Schot zich.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *