FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Cisse gelooft in titelkansen Feyenoord’

Sekou Cissé gelooft in de titelkansen van Feyenoord. Dat vertelt de aanvaller in het Algemeen Dagblad. De invaller had in het duel met De Graafschap een belangrijk aandeel in de 0-3 overwinning. De Rotterdammers hebben momenteel een achterstand van vijf punten op AZ.

“We geloven in meer. De verschillen blijven klein”, begint de voormalig speler van Roda JC Kerkrade. “En ja, ik geloof echt in dat scenario. Natuurlijk staat alles nog heel dicht bij elkaar, maar het is belangrijk voor Feyenoord om allemaal te geloven in het hoogste.”

Op dit moment strijden nog zes clubs om de titel. AZ voert de ranglijst aan met 56 punten, dan volgt Ajax op 55, FC Twente op 52. PSV, sc Heerenveen en Feyenoord hebben 51 punten. De Eindhovenaren hebben een beter doelsaldo dan de andere twee clubs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *