FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Newcastle United toont interesse in Georginio Wijnaldum

Steeds meer Engelse clubs richten hun vizier op de Nederlandse Eredivisie. Nadat eerder al Erik Pieters, Douglas, Luuk de Jong en Bas Dost in de belangstelling hebben gestaan van diverse Engelse clubs, is het nu de beurt aan Georginio Wijnaldum.

De aanvallende middenvelder van PSV staat in de nadrukkelijke belangstelling van Newcastle United. Dat meldt The Daily Star maandag. De Engelse subtopper zou aanstaande zomer om de tafel willen met PSV en zo’n tien miljoen euro over hebben voor Wijnaldum.

Mogelijk staat Newcastle voor een duo-deal met PSV. De club heeft namelijk al sinds vorig jaar zomer een persoonlijk akkoord met Erik Pieters en zou de Nederlandse international deze zomer definitief naar de andere kant van de Noordzee willen halen. Pieters moet zes miljoen euro kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *