FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Jonathan de Guzman staat open voor terugkeer naar de eredivisie

Jonathan de Guzman staat open voor een terugkeer op de Nederlandse velden. De Canadese Nederlander verruilde in de zomer van 2010 Feyenoord voor een avontuur in de Spaanse competitie. Bij zijn huidige werkgever Villarreal krijgt hij weinig speeltijd. Daarom is hij op zoek naar een nieuwe club.

Verschillende media suggereerden eerder al dat FC Twente interesse zou hebben in de middenvelder. “Ik las het ja”, zegt De Guzman tegenover NUsport. De viervoudig jeugdinternational van Nederland twijfelt echter nog of hij een eventueel aanbod uit de Eredivisie zou accepteren. “Aan de ene kant denk ik: het is te vroeg voor een rentree in Nederland. Maar aan de andere kant: als ik het daar goed doe, kom ik misschien meer in beeld bij de Nederlandse bondscoach.”

“We zullen wel zien wat er gebeurt. Ik wil slagen in een groot voetballand, maar ik ben nog jong en moet nu spelen. En in Nederland heb ik toch een bepaalde status. Ik sta open voor een terugkeer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *