FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman: ‘We gaan voor het kampioenschap’

Feyenoord-trainer Ronald Koeman heeft het woord ‘kampioenschap’ nog niet geuit ten overstaan van zijn spelersgroep. Met de Rotterdammers is de oefenmeester zeven speelronden voor het einde nog steeds één van de zes titelkandidaten. Toch wil de oud-verdediger zijn selectie niet opzadelen met extra druk.

“Ik zal de eerste zijn die het maximale eist van mijn elftal’, zegt de coach. ‘Inmiddels heeft dit elftal dat idee ook, dat hoor ik als ze met elkaar praten. We hebben tegen elkaar gezegd: Als we de komende weken blijven winnen, dan gaan we dichtbij komen”, zo liet Koeman weten.

Over een eventuele koppositie wordt met geen woord gerept. “Dan heb ik het niet over een kampioenschap, wél over plek vier, drie of misschien wel twee. We moeten er voor gaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *