FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

‘Nieuwe Kuip krijgt een andere naam’

Er is nog geen duidelijkheid of De Kuip een metamorfose ondergaat of verdwijnt en er een nieuw stadion voor in de plaats komt. Supporters van Feyenoord moeten echter wel rekening houden met het feit dat er een nieuw naam komt.

“Ik vrees dat als je een goed en groot stadion wilt neerzetten, het onvermijdelijk is dat er een naamgever wordt gezocht”, zegt Jan van Merwijk, directeur van Stadion Feijenoord NV, in Feyenoord Magazine.

“Ook al is het zo dat grote gebouwen in Rotterdam in de volksmond vaak toch een andere naam krijgen, zo is De Kuip ook ooit ontstaan. Er is interesse van partijen om naamgever te worden. We zoeken een partij die bij ons past. De voorkeur gaat bijvoorbeeld niet uit naar een Russische gasleverancier”, sluit Van Merwijk af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *