FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord gaat weer in gesprek met Cabral en Leerdam

Feyenoord gaat binnenkort weer om tafel met Kelvin Leerdam en Jerson Cabral. De ploeg uit Rotterdam plande voor volgende week een vervolgafspraak met Leerdam over contractverlenging. De 21-jarige Leerdam heeft nog een contract tot medio 2013.

“Ik ben blij dat die afspraak staat”, vertelde technisch directeur Martin Van Geel tegen Voetbal International. “We willen verder met Kelvin.” Leerdam, die in de verdediging en op het middenveld kan spelen, maakte in het seizoen 2008/2009 zijn debuut voor Feyenoord en speelde inmiddels 79 competitieduels.

Met vleugelaanvaller Cabral moet nog een vervolgafspraak gemaakt worden. Van Geel voerde al een oriënterend gesprek met de zaakwaarnemer van de 21-jarige aanvaller, maar heeft niets meer gehoord sindsdien. “Ik moet even bekijken hoe ik hiermee omga, dat is alles wat ik erover wil zeggen”, aldus Van Geel. Cabral heeft ook nog een contract tot medio 2013.

Van Geel sprak vorige week al met doelmannen Erwin Mulder en Roland Graafland over contractverlenging. “Dat waren goede gesprekken. Die jongens zullen op korte termijn reageren. Uiteraard hopen we op een snel akkoord”, aldus de technisch directeur. Eerste doelman Mulder ligt nog tot medio 2013 vast en derde doelman Graafland (32) tot medio 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *