FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord gaat dag het leger in

Komende maandag zullen de manschappen van Ronald Koeman geen vrije dag hebben, ongeacht de uitslag van komende zaterdag tegen NAC Breda. Op uitnodiging van de Koninklijke Landmacht wordt de titelkandidaat na het weekeinde verwelkomd in Amersfoort, waar een militaire oefening staat gepland. Op de Bernhardkazerne komt onder anderen luitenant-generaal Mart de Kruif aan het woord.

Feyenoord-supporter De Kruif zal de nadruk vooral leggen op externe situaties, waarbij het niet ondenkbaar is, dat hij de vergelijking met het huidige voetbalseizoen erbij haalt. Menig voetbalanalyticus had de volksclub een plaats in de middenmoot van de Eredivisie voorspeld, maar de realiteit bewijst het tegendeel.
De Commandant Landstrijdkrachten was een aantal jaren geleden op missie in Afghanistan, waarover een interview staat in het boek Wij houden van die club.

Er zijn voldoende uitdagingen volgens het ministerie van Defensie. Voor de selectie ligt een harde training in het verschiet, waarna het legerapparatuur mag worden aanschouwd. Het is het begin van een lange voorbereiding voor de uitwedstrijd met Roda JC Kerkrade op woensdag 11 april 2012.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *