FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Feyenoord had interesse in Dave Bulthuis

Feyenoord was aan het begin van het seizoen geïnteresseerd in FC Utrecht-verdediger Dave Bulthuis. Martin van Geel, de technisch directeur van Feyenoord, sprak met de zaakwaarnemer van de linkervleugelverdediger.

“Feyenoord hield me in de gaten. Toen ik dat hoorde, was ik wel even overdonderd. De trainer merkte het ook aan me”, begon Bulthuis tegenover Voetbal International. “Hij vond me die dagen minder scherp op de training, ik was niet mezelf volgens hem. Dat was ook zo. Net voor de winterstop speelden we thuis tegen Feyenoord. Ik kreeg twee keer geel en moest van het veld. Later hoorde ik dat die wedstrijd voor Feyenoord een reden was nog even te wachten.”

“Ze vinden dat ik nog even moet rijpen. Begrijp ik wel, Ze hebben met Miquel Nelom en Bruno Martins Indi natuurlijk al twee jongen linksbacks in huis”, weet de mandekker. Een overgang naar de Stadionclub lijkt nu ver weg. Feyenoord zou hem aanvankelijk transfervrij overnemen, totdat Bulthuis zijn contract bij de Domstedelingen verlengde.

“Ik wil verder in het leven, een eigen huisje kopen met mijn vriendin. Een beetje vastigheid. Die heb ik nu met mijn nieuwe contract. En bij FC Utrecht heb ik het heel goed naar mijn zin en hoef ik nog helemaal niet weg. De volgende stap komt vanzelf een keer. Dan zou Feyenoord mooi zijn. Het is nog altijd een topclub in Nederland, met een geweldig stadion. Ze houden me vast nog in de gaten”, besloot hij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *