FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Koeman en Guidetti genieten van het prubliek

Ronald Koeman en John Guidetti genieten van het Feyenoord-publiek in de Kuip. De sfeer is volgens beiden iedere wedstrijd goed en dat komt dan ook tot uitdrukking in het resultaat. Koeman hoopt dat de fans in de resterende wedstrijden achter hun ploeg blijven staan.

“De Kuip is een echt voetbalstadion”, zegt de oefenmeester in het Algemeen Dagblad. “Tegenwoordig moet het allemaal steeds moderner, maar de sfeer wordt toch echt gemaakt door het publiek. En die sfeer in de Kuip is fantastisch. De spelersgroep moet de momentjes die er zijn op de juiste manier benutten. Er hoeft maar iets te gebeuren en het publiek gaat fel achter de ploeg staan. Daar moeten wij gebruik van maken.”

Ook aanvaller Guidetti is in zijn nopjes met de trouwe aanhang van de Rotterdammers. De Zweed weet dat de sfeer wel eens doorslaggevend is het geweest en wil voor de supporters het allerhoogste bereiken met Feyenoord. “Met hulp van ons trouwe publiek is alles mogelijk. De Kuip, daar putten wij moed en kracht uit”, besluit de huurling van Manchester City.


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *