FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Ronald Graafland langer bij Feyenoord

Keeper Ronald Graafland is ook volgend seizoen de derde keeper van Feyenoord. Hij gaat in op het aanbod van een contract voor nog een jaar. Twee weken geleden gaf technisch directeur Martin van Geel aan erg tevreden te zijn over hoe de ervaren Graafland zijn rol invult. ”Ronald is een sfeermaker in de groep en hij heeft voldoende kwaliteiten om waar nodig een beroep op hem te doen.”

Graafland zelf verwacht zelf binnen enkele weken zijn nieuwe contract te tekenen. “Ik ben blij dat ze mij een nieuw contact aan hebben geboden. Daar spreekt vertrouwen uit. Het komt wel rond, zo spannend is het niet,” aldus Graafland. “Het bevalt me goed, ik weet welke rol ik heb. De club is tevreden en ik ben tevreden.”

De derde doelman van Feyenoord, die in 1999 als derde keeper nog landskampioen werd met de club, heeft de hoop op een nieuw kampioenschap niet uit zijn hoofd gezet. “De club wil zelf vierde worden, dat is ook reeel. Maar deze competitie is zo raar. Nog zeven potjes, het kan zomaar. Als je ze wint kan je ineens op de Coolsingel staan.”

Graafland is vol lof over collegakeeper Erwin Mulder. “Hij ontwikkelt zich goed, is nog maar 22. Hij heeft een moeilijke tijd gehad, wordt alleen maar beter. Over 2 a 3 jaar wordt hij een hele goede.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *