FeyenoordRSS

GEEN WOORDEN MAAR DADEN!

Tonny Vilhena terug in selectie van Feyenoord

Tonny Vilhena keert morgen terug in de selectie van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. De 17-jarige middenvelder ontbrak vorige week tegen De Graafschap vanwege verplichtingen bij Oranje onder 17. Vilhena maakte een week eerder indruk tegen FC Twente.

Coach Ronald Koeman kan tegen NAC niet beschikken over de geblesseerden Kamohelo Mokotjo en Gill Swerts. Middenvelder Mokotjo heeft last van zijn schaambeen. Verdediger Swerts heeft achillespeesklachten.

Nemanja Gudelj maakt na 4 maanden blessureleed zijn rentree in de selectie van NAC. De middenvelder is hersteld van een kniekwetsuur en begint op de bank. Robbert Schilder keert in Rotterdam terug van een schorsing. Kees Luijckx en Nourdin Boukhari zitten nu op het strafbankje.

De nummer 14 van de eredivisie gelooft in een overwinning op het goed presterende Feyenoord. ‘We gaan naar Rotterdam met de gedachte dat we kunnen winnen. Dan kunnen we op de ranglijst weer naar boven kijken’, aldus coach John Karelse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tonny Vilhena terug in selectie van Feyenoord

Tonny Vilhena keert morgen terug in de selectie van Feyenoord voor de thuiswedstrijd tegen NAC Breda. De 17-jarige middenvelder ontbrak vorige week tegen De Graafschap vanwege verplichtingen bij Oranje onder 17. Vilhena maakte een week eerder indruk tegen FC Twente.

Coach Ronald Koeman kan tegen NAC niet beschikken over de geblesseerden Kamohelo Mokotjo en Gill Swerts. Middenvelder Mokotjo heeft last van zijn schaambeen. Verdediger Swerts heeft achillespeesklachten.

Nemanja Gudelj maakt na 4 maanden blessureleed zijn rentree in de selectie van NAC. De middenvelder is hersteld van een kniekwetsuur en begint op de bank. Robbert Schilder keert in Rotterdam terug van een schorsing. Kees Luijckx en Nourdin Boukhari zitten nu op het strafbankje.

De nummer 14 van de eredivisie gelooft in een overwinning op het goed presterende Feyenoord. ‘We gaan naar Rotterdam met de gedachte dat we kunnen winnen. Dan kunnen we op de ranglijst weer naar boven kijken’, aldus coach John Karelse.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *